Smak på direkten
Det finst fleire stadar der ein kan få smaka på lokale produkt på direkten utan å tinge på førehand. Dette gjeld spesielt små grupper eller enkeltpersonar, større grupper bør kontakte verksemda på førehand. Sjå òg kva enkelt produsent for meir informasjon om opningstider og tilgjengelegheit.
Erna Underdal Skarsbø Bonde og osteprodusent i Undredal.
Rallarrosa Stølsysteri sal av ost og enkel stølskost i Flåmsdalen.
Underdalsbui, smaksprøvar og utsal for den lokale osten samt anna lokalmat.
Marianne Bakeri og Kafe, har eit bevisst fokus på lokalmat og bruk av økologisk produkt.
Kort og Godt i Lærdal er ein kombinert serveringsstad og utsalsstad for lokalmat frå regionen.
Green Norway, servering/catering med fokus på bruk av lokale produkt.
Vik Ostebar, utsal av ulike meierivarer fra Tine. I tillegg tilbyr dei påsmurte rundstykker og ostetallerken.