Personvernerklæring

Eigar av denne nettsida er:

Nærøyfjorden Verdsarvpark, Vangen 1, 5745 Aurland  Tlf: 95172595 Epost: post@naroyfjorden.no Vårt org. nr er: NO 992 413 999.

Informasjonskapslar:

Nettsidene våre nyttar informasjonskapslar, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsida vår samtykker du i at vi kan setje desse i din nettlesar. Cookies er standard Internett-teknologi som dei aller fleste nettstader nyttar. Vi nyttar denne kunnskapen for å tilby deg ei betre kundeoppleving neste gang du kjem til nettsida vår. Dei fleste nettlesarar, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikkje ønskjer å akseptere cookies må du sjølv endre innstillingane i din nettlesar. Merk at denne innstillinga kan føre til at mange nettstader ikkje vil fungere optimalt.

Bruk av informasjonskapslar på denne sida:

Eigar: Squarespace/Google Analytics
Føremål: Samle informasjon om korleis besøkande nyttar nettsida. Vi brukar denne informasjonen for å lage rapportar for å betre nettsida. Informasjonskapslane anonymiserer all informasjon. Dei seier noko om tal besøkande på nettsida, kvar dei kjem frå og kva sider dei besøker.

Eigar: Facebook
Føremål: Samlar informasjon om besøkande for å tilpasse marknadsføring på Facebook.

Eigar: Vimeo
Føremål: Lagar statistikk på visningar og visningsdata på videoar på sida.

Kontaktskjema:

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsida lagrar vi denne informasjonen i vår database. Denne informasjonen vil vi lagre for å kunne yte betre kundeservice. Vi vil ikkje ta vare på dine detaljar lenger enn nødvendig.

Utlevering av personopplysningar til tredjepart:

Utlevering av personopplysningar vil ikkje skje, med mindre det føreligg lovbestemt opplysningsplikt ovanfor offentlege myndigheiter.

Deling:

Det er mogleg å dele artiklar på nettsida i sosiale medium (Facebook, Twitter). Vidare handtering av data som blir delt i sosiale medium, vert regulert av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

Innsyn og retting:

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i dei opplysningar som er registrert om ein sjølv. Innsyn kan ein få ved å hendvende seg til Nærøyfjorden Verdsarvpark - epost: post@naroyfjorden.no. Dersom registrerte opplysningar er uriktige eller ufullstendige, kan ein krevje desse retta i henhold til personopplysningsloven § 27. 

Ansvar:

Dagleg leiar er ansvarleg for handsaming av personopplysningar. Vi etterstrebar til einkvar tid å følgje gjeldande regelverk for personvern. 

 

Les om våre partnarar